henk-jan

‘Opmerkelijk effectief’

Henk-Jan Journee, Eigenaar Fibeo

“Sinds 2018 hebben wij het voorrecht om samen te werken met Robbert Huisman. Robbert’s benadering van CRO door het toepassen van gedragspsychologie is opmerkelijk effectief. Zijn diepgaande inzichten in deze discipline, gecombineerd met zijn toewijding en professionaliteit, leiden consequent tot scherpe en direct toepasbare verbeteradviezen. Ik beveel Robbert Huisman van harte aan voor iedere organisatie die haar conversie én klantbegrip serieus wil nemen.”

wilfred

‘Zeer kundig’

Wilfred Handgraaf, Eigenaar Salesfeed

“Robbert is een zeer kundige dienstverlener. En heel prettig om mee samen te werken. Zijn verbeteradvies voor de indeling en opmaak van webpagina’s, wordt altijd hapklaar en goed uitvoerbaar aangeleverd. In de uitgewerkte verbeteringen zijn teksten ook korter en gerichter. Dus beter. Wij waarderen het altijd dat hij zijn advies uitlegt. Daardoor leren wij zelf van iedere opdracht. Kortom, Robbert vult op prettige wijze een waardevolle relatie in.”

alexander

‘Duidelijke tips’

Alexander van Meel, Eigenaar Next Lead

“Ik werk al jaren met veel plezier samen met Robbert. Robbert helpt ons bij verschillende klanten met conversie-optimalisatie in de betreffende sites en shops. Hij beschrijft altijd goed wat er ‘beter kan/moet’ -en ‘hoe hij dit zelf zou oplossen’. Door zijn duidelijke tips, kunnen mijn collega’s altijd direct aan de slag met optimaliseren.”

roy

‘Veel ervaring en kennis’

Roy Wouters, Head of content P1 Travel

“Robbert heeft ruim 2 jaar P1 Travel geholpen met het optimaliseren van onze websites. Ik heb prettig samengewerkt met Robbert. Hij heeft veel ervaring en kennis die hij heeft weten over te brengen op meerdere personen in de organisatie. Als je nu kijkt waar we staan met P1 Travel, mogen we Robbert dankbaar zijn!”

dennis

‘Bevlogen persoonlijkheid’

Dennis Mickers, Eigenaar Edumia

“Al enkele jaren werken wij naar tevredenheid samen. Robbert verzorgt voor ons een eendaagse Conversie optimalisatie training. Robbert is een bevlogen persoonlijkheid en weet zijn enthousiasme altijd over te brengen op zijn cursisten. Robbert koppelt zijn sterke theoretische kennis aan een aantoonbare lijst van praktische succesverhalen. Dat maakt de training behapbaar en pasklaar voor ieder type website. Met als resultaat tevreden cursisten die terugkoppelen dat hun resultaten naar aanleiding van de training zijn verbeterd.”

pablo

‘Conversie aanzienlijk verbeterd’

Pablo Druijts, Eigenaar Maddox Media

“Ik was al snel onder de indruk van de uitgebreide kennis en vaardigheden van Robbert. Hij begeleidt ons al meerdere jaren bij het optimaliseren van onze websites. Wat Robbert echt onderscheidt, is zijn perfecte balans tussen diepgaande theoretische kennis en zijn scherpe inzicht, gestoeld op jarenlange ervaring. Robbert handelt proactief op de gebieden waar hij de grootste impact kan maken. Hij laat ons met plezier de aspecten over die we zelf kunnen beheren, waardoor zijn tijd en expertise optimaal worden benut. Het werken met Robbert heeft onze conversie aanzienlijk verbeterd. Ik kan zijn resultaatgerichte CRO diensten van harte aanbevelen.”